Nyheder

NYHEDER

Læs nyheder fra PS Contact her

NYHEDER PS CONTACT

Her opdateres løbende nyheder om PS Contact, følg med i vores udvikling her:


Foranstaltninger i PS Contact i forbindelse med Corona 


Pr. 14 marts 2020 kl. 12:00


Efter de seneste dages udvikling har vi valgt at indskærpe vores beskyttende foranstaltninger yderligere, og vores primære fokus lige nu handler derfor om at passe på vores beboere og medarbejdere - i særlig grad dem, der er i højrisikogruppen. Vi er allerede nu i gang med forberedelse til eventuelle tilfælde med smitte.


Vi sørger for dagligt at opdatere personale på senest gældende anbefalinger og retningslinjer, samt udarbejdelse af særlige retningslinjer ift. coronavirus og symptomer. 


Vi har igangsat ekstra opmærksomhed på borgernes sundhedstilstand, og minimum en gang dagligt screenes i form af at spørge ind til den enkeltes helbred helt generelt for kendte symptomer på coronavirus.


Vi har fortsat åbent for telefoniske henvendelser, men vi afholder i udgangspunktet ikke nogen former for møder den næste tid. Hvis der opstår akutte situationer, vil vi i udgangspunktet forsøge at løse disse opgaver via de elektroniske løsninger der er mulige.


Vi modtager ikke besøg udefra på vores bosteder, ligesom vi har lukket ned for muligheden for at beboere på bosteder foretager besøg på tværs af husene. Vi appellerer ligeledes til vores beboere, at de ikke forlader vores matrikler. Vi håber på denne måde at kunne beskytte vores beboere og medarbejdere bedst muligt.


Vores vagtplaner bliver ændret således, at der er færrest muligt skift af medarbejdere i de enkelte huse, og på besøg hos dem i eget hjem.


Ovenstående foranstaltninger gælder for nu, men det må forventes at vi tilpasser løbende i takt med råd og vejledning.


Mvh

PS Contact


Pas godt på hinanden alle sammen

Efterår 2017

 

PS Contact udvider med endnu et botilbud Frisa. 

Vi er stolte af at kunne tilbyde endnu et botilbud under serviceloven paragraffer §107. Botilbud Frisa beliggende i smukke rammer lidt udenfor Højby, tilbyder 8 pladser, samt en lejlighed med 2 værelser til botræning. 

 

Læs mere her

Forår, 2019

TEMADAG i Trivsel, kommunikation og konflikthåndtering

PS Contact havde TEMADAG med den fantastiske formidler Lars Mogensen fra conflict.dk. Vi blev klædt på til at konfliktløse og skabe trivsel i det virkelige liv, samt blev der grinet MEGET! 


Efterfølgende var der lækker mad og musik i hallen på Teknikvej til alle medarbejdere. Underholding af bandet: Rock N' Stones

Efterår, 2018

 

PS Contact Livredder virksomhed

PS Contact er blevet livredder virksomhed. og har sponsoreret en hjertestarter ved Gislinge Forsamlingshus, 4532 Gislinge, som kan benyttes af byens borgere. 

PS Contact er hovedsponsor på: Udendørs hjertestater v/Gislinge Forsamlingshus, 4532 Gislinge

PS Contact investere i lokal samfundet og støtter op omkring det vigtige "Start et hjerte, red et liv" projekt. 

Forår 2017

 

PS Contact udvider Katrinedal 9. 

Botilbud Saaby, i daglig tale Katrinedal blev udvidet med nyt køkken alrum/stue. Vi holdte en fin indvigelses ceremoni med tale og klipning af det røde bånd til stuen. 

Efterfølgende blev borgere og personale budt på grillede pølser og burgere og en sodavand. 

 

Læs mere om Botilbud Saaby her

Efterår 2019

 

Arbejdepladsernes Motionsdag

 

PS Contact deltog også i 2017 i Arbejdspladsernes Motionsdag. 

 

En aktiv krop er lig med en aktiv hjerne