Nyt Bosted for personer med spiseforstyrrelser

OM PS CONTACT APS


Spiseforstyrrelser som mestringsstrategi - tænker jeg er en spændende vinkel ind i arbejdet med mennesker der lider af spiseforstyrrelser.Vi skal turde se på det på en anden måde end vi gør i dag - vi skal væk med skyld og skam. SÅ derfor arbejder vi nu i PS Contact med at lave et særligt bosted for mennesker med spiseforstyrrelser - og det inviterer vi nu til info og dialog møde omkring for alle der kunne være interesserede i at høre om vores tanker ind i arbejdet med denne gruppe af mennesker i psykiatrien.


INVITATION TIL INFO OG DIALOG MØDE

EMNE: Spiseforstyrrelser som mestringsstrategi og symptom

Sted: Det Gamle Mejeri, Alhøjvej 1, 8660 Skanderborg

Dato: 5 og 10 maj 2022 fra kl. 19-21

Entre: Gratis

Alle er velkomne


PS Contact er ved at starte et nyt bosted for mennesker med spiseforstyrrelser, og det kommer til at ligge i Skanderborg.


Vi ønsker med vores tilbud at arbejde ud fra en helhedsorienteret tilgang, og se spiseforstyrrelsen som en tillært mestringsstrategi, samt symptom på anden bagvedlæggende problemstilling.

Vores metode vil være Bio-Psyko-Socialt. Vi ved at der er meget modstand hos mennesker der lider af spiseforstyrrelser, ligesom skyld og skam også fylder rigtig meget særligt hos denne gruppe af mennesker.

Vi ønsker at skabe et tilbud, som sammen med den enkelte beboer skal hjælpe med at finde ind til og arbejde med de bagvedlæggende årsager.

Vi kommer blandt andet til at undervise i ernæring og kropsbevidsthed sideløbende med terapiformer indenfor det Metakognitive og Psykodrama. Øget livskvalitet vil være vores referenceramme.


Er du blevet nysgerrig på at høre mere, samt deltage med erfaring fra eget liv som patient, pårørende eller fagperson håber vi du har tid og lyst til at komme og være med til en forhåbentlig spændende aften – du er også velkommen og bare være med på en lytter


Tilmelding på: pia@pscontact.dk eller via Facebook event her: https://www.facebook.com/pscontact.dk


Vi glæder os til at se jer

 

 

 

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om dette