Om PS Contact

OM PS CONTACT APS PS Contact er sat i verden med et ønske om at hjælpe udsatte mennesker .


Vores vision er ”at skabe grobund for nye mestringsstrategier , til gavn for individet”


PS Contact ApS har 4 botilbud under serviceloven §107. Vi har 2 beskyttede beskæfftigelser under §103 / STU forløb og/eller LAB§91 afklaringsforløb. Vi tilbyder støtte og mentor forløb på Børn og unge området (variable paragraffer, blandt andet §52), samt voksenområdet. 


Med vores brede vifte af tilbud under samme tag, er vi blevet eksperter i at hjælpe borgere bedst muligt og ofte ud over det forventede, da vi har en stor, professionel og fleksibel medarbejder gruppe, som supplere og spare på tværs af afdelinger. Dette giver ligeledes muligheden for at finde netop DET tilbud og medarbejder, der passer til den enkelte borger, for at få de bedste mulige resultater. 


Vi arbejder målrettet og specifikeret omkring hver borger, vi har drejebøger, men ved også at hvert menneske, hver situation og hver pårørende kan kræve noget anderledes, noget specielt, noget ekstra, og dette er vi meget fleksible på at udforske sammen med individuet. 


Nogle gange skal man se udenom diagnoser, og først når men SER individuet og personen bag diagnoserne, kan man bedst hjælpe og støtte denne til det bedst mulige, selvstændige liv, vi alle fortjener. 

 

 

 

Kontakt os allerede i dag for at starte et samarbejde