Hvem er vi?

OM PS CONTACT APS


MØD VORES MEDARBEJDERE OG LEDERGRUPPE HER


VORES MEDARBEJDERE

 

PS Contact har en bred vifte af dedicerede og kvalificerede medarbejdere, som hver og en er med til at gøre PS Contact til specialister og eksperter inden for vores område.

 

Vores dygtige medarbejdere har uddannelse og baggrund inden for blandt andet: 

Psykologi, social-og sundhedshjælpere/ assistenter, socialpædagoger, plejere, håndværkere, miljøterapeutisk og læreruddannede. 

 

Yderligere har vi kompetente ledere og en adminstrativ gruppe som holder virksomheden i drift i det daglige

 

Lær mere om vores fulde tilbudsportal her

 VORES LEDERGRUPPE  

Mød vores fantastiske lederteam her

PIA SAABY SØRENSEN


Administrende direktør og ejer af PS Contact

 

Pia er PS Contacts oprindelige stifter og har været med hele vejen fra starten i august 2005, hvor PS Contact var at finde på en lille matrik i Hørve, til den nuværende virksomhed i Gislinge.


Pia har haft en finger med i spillet i hver eneste udvidelse af PS Contact, om det så var købet af 2 yderligere autismecentre i Svinninge eller opstart af vores nyeste bosted FRISA.


Pia er uddannet inden for rehabilitering af erhvervet hjerneskade, tværfaglig neuropædagogik samt forretning, ledelse og økonomi.

 


    

Mail: pia@pscontact.dk          Telefon: 2212 5514

   

LEO HANSEN


Daglig leder, Ungehusene, Børn og Unge samt Støtte/Kontakt gruppen

 

Leo har været hos PS Contact siden marts 2012 og været en del af ledergruppen siden november 2012.


Leo har i sin karriere altid arbejdet med mennesker, med øje for bl.a.. børne-/ældreområdet, aktivitetsforløb, samt leder af bofællesskaber, hvor psykiatrien og social udsatte altid har være den røde tråd.

Leo er uddannet inden for SOSU-området og har desuden en 3-årig tværfaglig uddannelse i narrativ og systemisk terapi og metode. Leo mener, at det er ud fra folks ressourcer og anerkendende tilgang, at mennesker skal udvikle sig. 

 

        

Mail: leo@pscontact.dk         Telefon: 4236 6590

   

PATRICK MOLIN 


Daglig leder,Autismecentret Saaby

 

 

Patrick har været ansat i PS contact siden juli 2013 hvor han startede som medarbejder på Katrinedal, indtil han i 2019 flyttede til Autismecentret. 

Patrick har yderligere 4 års erfaring med støtte under §52 og §85. Han er i gang med en uddannelse som socialrådgiver. 

Patrick er ef natur rolig, og vægter rammer og struktur højt, hvilket er fantastiske egenskaber at bidrage med som leder på Autismecentret hvor kontinerlighed og forudsigelighed er en stor del af dagligdagen. 

Patrick er yderligere selvstændig med træningscentre og sportsklinikker, og har uddannelse inden for både træning, massør og sportsterapeut.  

 

Mail: patrick@pscontact.dk        Telefon: 2325 6660

   

LOUISE SJØRSLEV


Driftschef

Fungerende Daglig leder Botilbud Adelers Allé

 

Louise blev en del af PS Contacts ledergruppe i april 2016, hvor hun startede som HR-chef til hendes nuværende stilling som driftschef.


Louise kommer fra en lang karriere inden for serviceområdet, blandt andet som leder af ældreområdet hos Glostrup Kommune og Tilsynskonsulent hos Holbæk Kommune.


Louise er en dygtig leder, som forstår at få det bedste ud af sit personale.        

Mail: louise@pscontact.dk        Telefon: 2927 5514

   

JULIA REMIREZ


Daglig leder, Botilbud Saaby (Katrinedal)

 

Julia startede oprindeligt hos PS Contact 1.9.2013 som mentor i vores Udekørende team, men var et naturligt valg til leder på Katrinedal på grund af hendes loyale, rolige og medmenneskelige personlighed.


Julia vægter respekt, troværdighed og anerkendelse som kernesten i samarbejde med medarbejdere samt borgere. Julia’s smilende og positive væsen, blandet med hendes strukturede og organiserede lederstil, gør hende til den perfekte leder til netop Botilbud Saaby. Julia har foruden sin tid i Udekørende, mange års erfaring inden for socialpsykiatrien. Hun er uddannet SOSU hjælper, assistent og social pædagog, samt kursus i diabetes og medicin.

        

Mail: julia@pscontact.dk         Telefon: 2485 0033

   

MICHAEL VOGTMANN


Daglig leder, Botilbud FRISA

 

Michael har været en del af PS Contact siden 2017, hvor han oprindeligt startede som medarbejder på Botilbuddet Saaby, Michael rykkede med da Frisa blev startede op som pædagogisk medarbejder.


Michaels rolige, loyale og positive kvaliteter medvirkede at han naturligt overtog stillingen som leder på Botilbud FRISA. Det er især Michaels respekt og tilgang til mennesker, borgere samt personale, der gør ham til en god leder, hans tro på at alle har noget at byde på og at alle har en plads at udfylde. Michael har uddannelse inden for systemisk og narrativ terapi og medbringer erfaring fra arbejde med psykisk syge. Michael er i gang med en uddannelse som psykoterapeut. 


 

        

Mail: michael.v@pscontact.dk         Telefon: 4236 0499