Akut & døgntelefon
Kontakt informationer

Find kontakt informationer for vores aktiviteter.

Hovedkontor

Telefon: +45 5337 5514
E-mail: info@pscontact.dk
Mandag-torsdag:
Fredag:
08.00 - 13.00
08.00 - 12.00

Mere om PS Contact

Visitation

Telefon: +45 6146 5514
E-mail: visitation@pscontact.dk
Mandag-onsdag:
Torsdag:
Fredag:
08.00 - 12.00
11.00 - 15.00
08.00 - 12.00


Botilbud Adelers Allé

Telefon: +45 4236 6489
E-mail: mvik@pscontact.dk
Mere om botilbud Adelers Allé

Autismecenter SAABY

Telefon: +45 2325 6660
E-mail: patrick@pscontact.dk
Mere om Autismecenter SAABY

Botilbud SAABY

Telefon: +45 2485 0033
E-mail: julia@pscontact.dk
Mere om botilbud SAABY

Botilbud FRISA

Telefon: +45 4236 4299
E-mail: michael.v@pscontact.dk
Mere om botilbud FRISA

Botilbud Horsensvej

Telefon: +45 2459 5020
E-mail: maru@pscontact.dk
Mere om botilbud Horsensvej


Beskyttet Beskæftigelse (Gård)

Telefon: +45 5118 7714
E-mail: niels@pscontact.dk
Mere om Beskyttet Beskæftigelse

Beskyttet Beskæftigelse (Værksted)

Telefon: +45 2497 7980
E-mail: maj@pscontact.dk
Mere om Beskyttet Beskæftigelse

Børn- unge og familie

Telefon: +45 4236 6590
E-mail: leo@pscontact.dk
Mere om børn- unge og familie

Udekørende Team

Telefon: +45 4236 6590
E-mail: leo@pscontact.dk
Mere om Udekørende Team

Mentorgruppen

Telefon: +45 4236 6590
E-mail: leo@pscontact.dk
Mere om Mentorgruppen

Særligt tilrettelagt forløb (Jylland)

Telefon: +45 2212 5514
E-mail: pia@pscontact.dk
Mere om Særligt tilrettelagt forløb (Jylland)

Særligt tilrettelagt forløb (Sjælland)

Telefon: +45 2497 7980
E-mail: maj@pscontact.dk
Mere om Særligt tilrettelagt forløb (Sjælland)

STU (Værksted)

Telefon: +45 2497 7980
E-mail: maj@pscontact.dk
Mere om STU (Værksted)

Kære dig

Måden vi møder dig på
Vi ønsker at møde dig, hvor du er, og vi har forståelse og respekt for, at man fungerer bedre sammen med nogen end sammen med andre. Derfor er det vigtigt for os, at de mennesker omkring dig er nogen, som du har en tryg og tillidsfuld relation til. Vi ønsker at give dig den ro og omsorg, der skal til, for at du kan komme et bedre sted hen i dit liv. For at du kan føle dig tryg i de krav, der bliver stillet, er du selv med til at lave dine mål, så de passer til dig.

Vores fælles mål for dig
Målet med din tid hos os er at støtte dig, så du bliver klar til at få det bedst mulige liv. Vi tror på, at det er nemmere at øve sig på noget, der er svært, hvis vi samtidig er sammen om noget, du godt kan lide og er tryg i. Dine interesser er vigtige for os, og vi glæder os til at lære dit at kende.

Sankt Hans Advent Sommertid Pårørendedag Sommertur Mortensaften Pinse Julefrokost Fælles aktivitets dag Nyrsaften Påskefrokost Jul

For dig, der bor eller skal bo på et af vores botilbud

Dit hjem i din tid hos os
Boligerne i PS Contact er dit og de øvrige beboeres hjem. Det er her dit liv leves, og det er her, du har base. Det er vores opgave at skabe en tryg base for dig, som giver dig de bedste rammer for at du kan udvikle dig. På botilbuddene i PS Contact har vi ikke mange regler, men vi arbejder meget med struktur igennem genkendelighed, forudsigelighed og rytme.

Du kan selv være med til at bestemme
Du kan selv være med til at bestemme, hvilke aktiviteter, der kunne være sjove, og som du har lyst til. På botilbuddene holder vi husmøder, hvor du og de andre beboere bl.a. er med til at lave ugens madplaner eller planlægge aktiviteterne. Du bestemmer selv, hvordan du vil indrette dit eget værelse. Du kan også være med til at sætte dit eget præg på fællesrummene eller udenomsarealerne, hvis det er noget, du har lyst til.

Besøg på botilbuddene
Vi er glade for, at du har lyst til at have gæster, og det må du selvfølgelig gerne, når du bor på vores botilbud. Hos os bor der forskellige beboere med forskellige behov for privatliv, så det ønsker vi altid at respektere, når der er gæster i huset. Du har mulighed for at have overnattende gæst i weekender og helligdage, og det aftales individuelt med den daglige leder på dig botilbud.

Årshjul på botilbuddene

Vi har et årshjul for traditioner som er ens på vores botilbud i PS Contact.

Hos PS Contact har vi en tradition med at afholde pårørendedag. Vi afholder pårørendedagen en gang årligt på vores botilbud. Dagen planlægges sammen med jer beboere.

Pårørendedagen ligger normalt i den sidste weekend i august - enten lørdag eller søndag, og der vil altid være medarbejdere samt en ledelsesrepræsentant til stede.

Vi holder Mortensaften på de enkelte botilbud, hvor personalet og beboerne sammen sørger for en rigtig hyggelig aften.

Hos PS Contact vil vi gerne gøre julen til en hyggelig tid med fælles aktiviteter og samvær. Det er selvfølgelig frivilligt, om man ønsker at deltage.

1. søndag i advent: Tur i skoven for at samle ting til at lave juledekorationer og pynte op, når I kommer hjem på bostilbuddet. Juletræer hentes og pyntes med lys.

2. søndag i advent: Der bages julesmåkager.

3. søndag i advent: Der laves julekonfekt.

4. søndag i advent: Hyggedag med varm cacao og æbleskiver.

Der er mulighed for forskellige aktiviteter såsom kirkegang, skøjtetur, julemarked og hjælp til at købe/lave og pakke gaver ind til familien i hele december måned.

På hvert botilbud afholder vi normalt en julefrokost, som planlægges i samarbejde mellem personalet og beboerne. Det er en rigtig hyggelig tradition, som giver noget godt at se frem til. Til julefrokosten plejer vi at spise traditionel dansk julemad som fx fiskefilet, varm leverpostej, æg osv.

Julefrokosten hos PS Contact er alkoholfri.

Vi vil rigtig gerne holde en hyggelig og rolig jul med dig hos os i PS Contact. Vi fejrer julen ud fra de danske traditioner med julepynt, hygge og sang om juletræet.

Om eftermiddagen d. 24. december har vi normalt hygge med varm kakao og æbleskiver samt pakkeleg. Det er PS Contact, der står for at indkøbe gaverne til pakkelegen.

Om aftenen d. 24. December spiser vi traditionel dansk julemad med and og flæskesteg og hjemmelavet risalamande; her gemmer der sig selvfølgelig en mandel, som udløser mandelgaven.

I PS Contact giver vi alle vores beboere en julegave, fordi det er vigtigt for os, at I alle får en dejlig jul.

Nytårsaften rimer på hygge og festlig stemning. Hos os i PS Contact holder vi nytårsaften på de enkelte botilbud. Her har vi normalt et festudvalg hvert sted, som består af både jer beboere og af stedets personale.

Ofte består maden af en tre-retters menu, og vi har også ofte lækre og farverige alkoholfri drinks, som nydes om aftenen og til en skål, når klokken slår tolv.

På hvert botilbud afholder vi en påskefrokost, som planlægges i samarbejde mellem beboere og personale. Det er normalt en rigtig hyggelig tradition, som vi er glade for at dele med dig som beboer.

Til Pinse laver vi et fælles arrangement, hvis I beboere har lyst til det. Det kan fx være en fisketur eller morgenvandring, hvor man kan se pinsesolen danse med morgenmadskurv under armen.

PS Contact afholder hvert år Sankt Hans på øvejen med stort bål hvor alle I beboere, medarbejdere og pårørende i PS Contact inviteres.

Botilbuddet kan også vælge at blive hjemme og lave mindre bål i haven eller deltage i lokalsamfundets sankthansbål.

Vi tager på en sommertur i maj eller juni måned i Danmark. Turen varer maksimalt 3 dage (2 nætter). Sommerturen planlægges af et ferieudvalg, som er sammensat af medarbejdere og beboere. Det er rigtig hyggeligt at være afsted sammen på tur, fordi det giver mulighed for nye oplevelser og fællesskab.

Hvis du eller en af de øvrige beboere har brug for at sove hjemme på botilbuddet, kan det i nogle tilfælde arrangeres, hvis sommerturen ikke ligger for langt væk.

Sommeren giver mulighed for mange skønne udendørs aktiviteter, og det gør vi meget gerne brug af hos PS Contact. Derfor planlægger vi særlige sommeraktiviteter hen over sommerferien i form af en-dags arrangementer.

I PS Contact på Sjælland afholdes en gang årligt en fælles aktivitetsdag på øvejen. Her har vi boder, teltlejr og??. Alle botilbud på Sjælland inviteres, og nogle år arrangeres der holdlege, musikkoncert og lignende.

Dagen planlægges af aktivitetsudvalget, hvor der både er personale og beboere med. Det er normalt en rigtig sjov og hyggelig dag, hvor du har mulighed for at lære nogle af beboerne og personalet fra de andre botilbud at kende.

 

Kontakt

Hovedkontor
PS Contact ApS
Teknikvej 6
4532 Gislinge

Telefon: +45 5337 5514
E-mail: info@pscontact.dk

Flere adresser

Alle afdelinger

 

Nyhedsbrev

Tilmeld PS Contact nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores aktiviteter

© 2005 - 2024 - PS Contact ApS