Akut & døgntelefon
Kontakt informationer

Find kontakt informationer for vores aktiviteter.

Hovedkontor

Telefon: +45 5337 5514
E-mail: info@pscontact.dk
Mandag-torsdag:
Fredag:
08.00 - 13.00
08.00 - 12.00

Mere om PS Contact

Visitation

Telefon: +45 6146 5514
E-mail: visitation@pscontact.dk
Mandag-onsdag:
Torsdag:
Fredag:
08.00 - 12.00
11.00 - 15.00
08.00 - 12.00


Botilbud Adelers Allé

Telefon: +45 4236 6489
E-mail: mvik@pscontact.dk
Mere om botilbud Adelers Allé

Autismecenter SAABY

Telefon: +45 2325 6660
E-mail: patrick@pscontact.dk
Mere om Autismecenter SAABY

Botilbud SAABY

Telefon: +45 2485 0033
E-mail: julia@pscontact.dk
Mere om botilbud SAABY

Botilbud FRISA

Telefon: +45 4236 4299
E-mail: michael.v@pscontact.dk
Mere om botilbud FRISA

Botilbud Horsensvej

Telefon: +45 2459 5020
E-mail: maru@pscontact.dk
Mere om botilbud Horsensvej


Beskyttet Beskæftigelse (Gård)

Telefon: +45 5118 7714
E-mail: niels@pscontact.dk
Mere om Beskyttet Beskæftigelse

Beskyttet Beskæftigelse (Værksted)

Telefon: +45 2497 7980
E-mail: maj@pscontact.dk
Mere om Beskyttet Beskæftigelse

Børn- unge og familie

Telefon: +45 4236 6590
E-mail: leo@pscontact.dk
Mere om børn- unge og familie

Udekørende Team

Telefon: +45 4236 6590
E-mail: leo@pscontact.dk
Mere om Udekørende Team

Mentorgruppen

Telefon: +45 4236 6590
E-mail: leo@pscontact.dk
Mere om Mentorgruppen

Særligt tilrettelagt forløb (Jylland)

Telefon: +45 2212 5514
E-mail: pia@pscontact.dk
Mere om Særligt tilrettelagt forløb (Jylland)

Særligt tilrettelagt forløb (Sjælland)

Telefon: +45 2497 7980
E-mail: maj@pscontact.dk
Mere om Særligt tilrettelagt forløb (Sjælland)

STU (Værksted)

Telefon: +45 2497 7980
E-mail: maj@pscontact.dk
Mere om STU (Værksted)

Vores medarbejderteam

PS Contact har en bred vifte af dedikerede og kvalificerede medarbejdere, som hver og en er med til at gøre PS Contact til specialister og eksperter inden for vores område. Vi er stolte af, at vores medarbejdere har en alsidig baggrund, fordi vi tror på, at vi med vores forskelligheder kan understøtte borgerne bedst muligt.

Hos PS Contact bliver alle vores faste medarbejdere uddannet i KRAP (Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende praksis) samt i NADA (akupunktur). Vi arbejder ud fra en bio-psyko-sociale tilgang, hvor vi har en helhedsorienteret tilgang til vores borgere.

Relationskompetence

I PS Contact har vi lige så stort fokus på medarbejderens relationelle kompetencer, som vi har på deres faglige baggrund. For os er det meget vigtigt, at medarbejderen udstråler ro og kan bevare low arousal som en naturlig reaktion selv i pressede situationer. Vores kerneværdier er relation, omsorg og respekt, og vi har stor erfaring med, at det er en fordel, at vores medarbejdere kommer med forskellige baggrunde. Ud over dette har vi altid øje for hvilke match, der vil gavne vores borgere og medarbejdergruppen.

Dette bevirker at vi har en del ufaglærte medarbejdere, som er ansat på grund af deres menneskelige kvaliteter og evner til at danne relationer. Vi har dog en målsætning om, at minimum 2/3 af vores medarbejderstab skal have en relevant faglig uddannelse i forhold til målgruppen.

For de af vores medarbejdere, som er ufaglærte, sørger vi udover ovenstående efteruddannelse for, at de løbende vil modtage undervisning i low arousal samt de-eskalering.

I PS Contact er vi 115+ faste medarbejdere og 10+ i fleksjob. Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere til vores bosteder i Vestsjælland og i Skanderborg. Derfor er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Ledige stillinger

Det siger vores medarbejdere

Her kan du læse, hvad vores medarbejdere siger om at arbejde hos os i PS Contact.

"Jeg har været ansat i PS Contact i 4 år. PS Contact har været den helt ideelle arbejdsplads for mig, fordi man i virksomheden har de bedste muligheder for faglig udfoldelse. Man har stor indflydelse på sin hverdag og bliver altid mødt med optimisme, hvis man har en god ide.

Noget af det bedste er dog helt bestemt også alle de dygtige kollegaer, jeg har. Vi løfter opgaverne omkring borgerne i flok, og med alle de forskellige kompetencer virksomheden rummer, er borgerne altid sikret en god holistisk tilgang."
Nicki Friis Keyani - Pædagogisk medarbejder - Autismecenter SAABY

"PS Contact er en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, hvilket giver øget mulighed for at gøre en forskel nu og her, uden bureaukratisk ventetid.

På vores arbejdsplads er der plads til forskellighed, og det vægtes som en styrke. Har man som medarbejder kompetencer, der til en start ligger uden for ens ansættelsesområde, så er det mere end velkomment at bringe sig selv og disse i spil. Vi er omgivet af kollegaer, der ønsker at gøre en forskel for borgerne, såvel som kollegaer hinanden imellem. PS Contact er mere end en arbejdsplads, hvorfor flere af os er kommet tilbage efter at have været væk for en tid."
Maria Allenfeld Jensen - Teamkoordinator - Beskyttet Beskæftigelse Grib Bolden

"Som medarbejder i Udekørende Team beskæftiger jeg mig med borgere med forskellige problematikker inden for både fysiske og psykiske diagnoser samt kulturelle udfordringer. Opgaverne er meget forskellige alt efter hvilken borger, jeg støtter op om.

Jeg har opgaver, hvor jeg blandt andet skal støtte op om ADL træning, skabe struktur i hverdagen, økonomi, støtte op om behandling hos psykiater, psykolog og misbrugscenter. Jeg deltager i diverse møder med samarbejdspartnere og myndighedspersoner samt udarbejder statusrapporter på hver enkelt borger.

Jeg har, i den tid jeg har været i PS Contact, oparbejdet erfaring inden for misbrugsområde og formår at skabe gode relationer og motivere borgerne ud fra støttepunkter. Jeg har kunnet dygtiggøre mig på områder inden for børnesager og integrationsområdet, hvor mine kompetencer forbedres. At arbejde selvstændigt med borgerne, skabe tryghed i deres hverdag samt at gøre en forskel i samfundet er nogle af de mange grunde til, at jeg arbejder i PS Contact."
Lilian Tarchichi - Mentor, Støttekontakt og Hjemmevejleder

 

Kontakt

Hovedkontor
PS Contact ApS
Teknikvej 6
4532 Gislinge

Telefon: +45 5337 5514
E-mail: info@pscontact.dk

 

medarbejdere hos PS Contact

Nyhedsbrev

Tilmeld PS Contact nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores aktiviteter

© 2005 - 2024 - PS Contact ApS